VORES STEDER

Infrarød dybdevarme

Vi råder over 2 kabiner.

(medbring eget håndklæde til at sidde på)

Efter 20 minutter i en infrarød varmekabine føler du afstressende velvære. Har du muskel- og ledsmerter, influenza eller ondt i ryggen, vil du opleve en tydeligt lindrende effekt.

Kabinen varmer kroppens celler op ved hjælp af målrettede energibølger. Dermed er kabinen et moderne alternativ til den traditionelle finske sauna, hvor temperaturen er væsentlig højere og udnyttelsesgraden meget mindre.

Undersøgelser viser, at svedvolumen med infrarød dybdevarme mere end fordobles. I tilgift hertil forbrænder du mellem 300 og 500 kalorier, heriblandt kolesterol og giftstoffer, som har opløst sig i fedtet. Forud for sport er infrarød dybdevarme desuden et tilbud, dine muskler, sener og ledbånd ikke kan sige nej til. Efter fem minutter i kabinen er du klar til kamp.

Den gavnlige virkning kommer af, at strålerne går langt ind i kroppens muskler og led.

Husk at drikke vand efter en behandling i dybdevarmen.
Temperaturmåleren på kabinen behøver kun at stå mellem 40 og 60 grader.

Vær opmærksom på at infrarød IKKE må benyttes i fx tilfælde af spiral , pacemaker og graviditet.

Hvad koster infrarød dybdevarme?

Man betaler ekstra, for benyttelse af infrarød dybdevarme. Henvend dig i receptionen for betaling og udlevering af billet.

Har du månedsbånd, årsbånd, fitness PBS eller et Fitness World medlemskab inkl. svømning, og ønsker at benytte infrarød dybdevarme, kan du købe infrarød som tillægsbillet.

Man kan vælge mellem:
1 x infrarød tillægsbillet eller 12-turskort.

Standard SlotssøBadet PBS aftale for svømning alene har infrarød inkluderet. Her henvender du dig blot i receptionen, vi skanner dit armbånd og du får et infrarød dybdevarmekort udleveret.

Ønsker du kun at benytte infrarød dybdevarme uden svømning, skal man som minimum købe en saunabillet, denne kan så benyttes til infrarød kabine.

Sidebar Widget

Delfinuge

Læs mere

Dot Tribute to Dolly Parton

Køb billet

Hit med 90’erne

Læs mere

Well Espana

Læs mere

Delfinweekend

Læs mere