VORES STEDER

Babysvømning for fædre på barsel

Efter de nye regler som jo indbefatter 9 ugers orlov til far – igangsætter SlotssøBadet nu et nyt initiativ for denne gruppe af mænd ”Babysvømning for fædre på barsel”

Vi tilbyder babysvømning for fædre hver tirsdag kl. 10.00-11.00 i SlotssøBadet. Initiativet kommer de mange fædre til gode i forhold til at tackle de små i vandet og ikke mindst skabe hygge stunder for far og baby.

Mændene vil blive mødt allerede i SlotssøBadets reception, hvor vores instruktør vil stå og tage imod far og baby. Her fortæller vi om badefaciliteter, hjælpemidler mv. Herefter klædes der om og når vi går i vandet, vil alle de vigtige ting blive fortalt.

Vi kører øvelser, dyk, lege samt lidt førstehjælp i vandet.

SlotssøBadet har igennem de sidste mange år haft stor succes for babysvømning og i særdeleshed er det mødrene, som er dukket op – men nu starter vi et helt koncept for mændene – vi tror der virkelig er et behov for dette – siger overbademester i SlotssøBadet, Lotte Pedersen.

Det kræver ingen tilmelding at deltage i babysvømning for mænd på barsel – man dukker bare op og prisen er normal entrépris – vi glæder os over at have et tilbud til denne målgruppe, som jo efter indførelsen af de nye barselsregler for fædre forventes at få stor tilslutning.

Så vidt det er muligt, vil SlotssøBadet også lave et netværk for mændene – som gerne skulle komme til gavn for at besvare de mange spørgsmål og måske udfordringerne, som mændene befinder sig i – i forhold til det at få en baby.

Sidebar Widget

Delfinuge

Læs mere

Delfinweekend

Læs mere

koncert naturally

Naturally 7

Læs mere

Syng-Dig-Glad med Solong

Køb billet

The Boss – Tribute to Springsteen

Køb billet

ABBA the show

Læs mere

Spil Padel i Forum Kolding

Læs mere

Well Espana

Læs mere