VORES STEDER

Påskeforkælelser i Droning Dorotheas Badstue

Ansigtsforkælelse Pink Delight

Luksusmaske til ansigt, hals og kavalergang med cranberry clay scrub. Nyd en afslappende stund med denne delikate og luksuriøse scrub-maske med rensende ler fra Vadehavet og velduftende udtræk fra tranebær, rig på antioxidanter og vitamin C. Fjerner effektivt snavs og døde hudceller og efterlader huden frisk og glat.

25 min
Pris 525 kr. inkl. entré

Book nu

Ansigts- og hovedbundsmassage

Ansigtsmassage med ren arganolie virker afspændende på ansigtets mange muskler. Træk vejret dybt og mærk spændinger og stress forsvinde. Nyd lette tryk og strøg i ansigtet samt på hovedbundens særlige punkter, der får hele din krop til at slappe af, mens huden i ansigtet bliver opfrisket
og plejet af den nærende arganolie.

25 min
Pris 525 kr. inkl. entré

Book nu

Hamam marokkansk inspireret

Efter din hud er forberedt på behandlingen i salt og damp, møder du afslappet ind i hamamrummet til en varm marmorplade. Du ligger dig på maven og over- rises med delig varmt van. Herefter bliver du afvasket med en speciel hamamsvamp med sort sæbe fra Marokko (Marokkos sorte guld) på hele bagsiden af kroppen.


50 min
Pris 895 kr. inkl. entré

Book nu

Detox Kropsforkælelse

Giv dig selv en forkælende pause med Dorotheas Detox behandling. Behandlingen starter med et afslappende fodbad med Panpuri salt samt citrusfrugt, som kick-starter detoxprocessen. Herefter bliver du sent i bad for at vaske alle kernerne af med et hamam handske og varmtvand – her skal du ikke bruge sæbe.

80 min
Pris 950 kr. inkl. entré

Book nu

Sidebar Widget

Delfinuge

Læs mere

Dot Tribute to Dolly Parton

Køb billet

Hit med 90’erne

Læs mere

Well Espana

Læs mere

Delfinweekend

Læs mere