VORES STEDER

Dronning Dorotheas Detox & Indpakning

Den Blå Lagune Mudderindpakning

Mudderet har en yderst gavnlig virkning på psoriasis, eksem og hudgener generelt.
Behandlingen starter i vores salt-flyde-bassin, hvor du efter ca. 10 minutter bliver hentet af din behandler. Du bliver smurt ind i det hvide kiselmudder på ryg, mave, arme og ben samt i ansigtet, hvorefter du bliver pakket godt ind liggende på briksen. Mudderet giver et vitalt energiboost og en glat teint til din hud. Du får en afslappende hovedbundsmassage hvorefter du hviler ca. 20 min. i indpakningen. Behandlingen afsluttes med brusebad og udlevering af bodylotion fra Den Blå Lagune.

Varighed: ca. 50 min + tiden i salt-flyde-bassin

Døde Havs Mudderindpakning

Behandlingen starter med en indsmøring i mudder fra Det Døde Hav på ryg, mave, arme og ben, hvorefter du bliver pakket godt ind liggende på briksen. Det høje indhold af magnesium giver en stimulerende varme og prikken i huden, som breder sig over hele kroppen. En maske af mudder og rosenvand påføres ansigtet, hvorefter du får en afslappende hovedbundsmassage. Herefter hviler du ca. 20 min. i indpakningen. Behandlingen afsluttes med brusebad.

Døde Havs mudder renser huden og giver en let peeling, samt tilføjer huden mineraler.

Det er en fordel at opholde sig ca. 10 minutter i salt-flyde-bassin før behandlingen, da dette forbereder huden til at modtage behandlingen.

Varighed: ca. 50 min

Luksus Hamp-Chokoladeindpakning

Din hud vil takke dig. Prøv den skønne helkrops hamp-chokoladeindpakning, som tilfører din hud masser af næring og pleje, og duften af chokolade løfter humøret. Vi forener chokoladens og hampoliens positive egenskaber i en blid massageindsmøring og efterfølgende indpakning, hvor huden kan nyde godt af de aktive og superplejende egenskaber fra kakaobønner og hampolie. Kakaobønnerne bidrager med antioxidanter, duft der løfter humøret, samt blødgørende og plejende stoffer. Hampolien er rig på de gode fedtsyrer, der gør huden blød, smidig og modstandsdygtig. Glæd dig til denne velduftende og plejende indpakning. Efter indsmøring og indpakning får du en let hovedbundsmassage og kan slappe helt af, mens du hviler og lader indpakningen arbejde.

Ønsker du at forberede huden ekstra godt inden indpakningen, kan du med fordel tilkøbe en peeling i Badstuen og foretage peeling i saunaen inden din behandling.

Varighed: ca. 50 min

Detox Kropsforkælelse

Giv dig selv en forkælende pause med Dorotheas Detox behandling.

Behandlingen starter med et afslappende fodbad med Panpuri salt samt citrusfrugt, som kickstarter detoxprocessen.

Efter fodbadet får du en scrub på ryg, mave, arme og ben med knuste olivenkerner, som blidt og effektivt renser huden for dens afstødte hudceller. Huden bliver ren og glat og efterlader dig med en fantastisk følelse af friskhed og fornyelse af kroppen. Du bliver pakke godt ind på briksen og får en lækker hovedbundsmassage.

Herefter bliver du sendt i bad for at vaske alle kernerne af med et hamam handske og varmtvand – her skal du ikke bruge sæbe.

Efter badet kan du glæde dig til at få smurt hele kroppen ind i en lækker blanding af kastanjeekstrakt, honning og alger, mens du får hybenrose på ansigtet. Du får en let massage med vores cellulitis rulle på ryg, mave, arme, ben og ansigt. Produkterne har en positiv effekt på kroppen, og du kan se frem til, at den:

  • Virker vanddrivende
  • Forbedrer blod- og lymfecirkulationen
  • Fedtopløsende
  • Formindsker cellulitis
  • Giver optimal fugtbalance og blodcirkulation til huden
  • Beroliger huden
  • Virker slankende

Til sidst bliver du pakket ind og hviler ca. 15 min. på briksen. Herefter bad.

Varighed: ca. 80 min

Sidebar Widget

Delfinuge

Læs mere

Dot Tribute to Dolly Parton

Køb billet

Hit med 90’erne

Læs mere

Well Espana

Læs mere

Delfinweekend

Læs mere