VORES STEDER

Lysterapibehandling

Huden renses og du får beskyttende briller på.
Lyslampen indstilles til lys i specifikke bølgelængder, under en specifik intensitet og frekvens, tilpasset til bedst at stimulere din huds celler.
Til sidst påføres nærende arganolie til at fuldende behandlingen.
Varighed: ca. 25 min.

Læs mere om LED (Light Emitting Diodes) lysbehandling her

LED (Light Emitting Diodes) lysbehandling er en effektiv behandlingsmetode som stimulerer og tilfører energi til hudens celler.

Vores hud har evnen til at absorbere lys og omdanne det til cellulær energi. Lysenergi stimulerer cellernes mitokondrier, og øger ATP produktionen. ATP (adenosintrifosfat) rummer kemisk energi og leverer energi til stort set alle energikrævende processer i kroppen, såsom kollagenproduktion, næringstilførsel og blodgennemstrømning.

Forskellen mellem normalt LED lys og dermaSEMITA LED lysbehandling, er at huden udsættes for lys i specifikke bølgelængder, under en specifik intensitet og frekvens, tilpasset til bedst at stimulere hudens celler.

dermaSEMITA kan levere lys i specifikke bølgelængder, der hver arbejder i forskellige dybder af huden og dermed påvirker forskellige celler og processer.

HVORDAN VIRKER DET?

dermaSEMITA kan:
• Stimulere kollagenproduktionen og elastinfibre
• Styrke lymfe- og blodcirkulationen
• Modvirke akne og virke anti-inflammatorisk
• Give synligt resultat efter få behandlinger

Der er ingen helingstid efter behandlingen

FORSKELLIGE BEHANDLINGER MED DERMASEMITA

En dermaSEMITA behandling kan udføres i forskellige lysbølgelængder, hvilke påvirker behandlingsdybden og hvorledes hudens celler stimuleres.

RØDT LYS – KOLLAGENSTIMULERING

Anti-ageing, kan reducere rødmen, stimulere kollagenproduktion samt udglatte huden.

Gennem livet ældes huden – den primære årsag til dette er at hudens egen produktion af kollagen mindskes i takt med alderen.

Behandlingen med rødt lys kan øge produktionen af kollagen og styrke elastinfibrene i huden, hvorved rynker og fine linjer mindskes og huden opnår fornyet glød og elasticitet.

BLÅT LYS – ANTI-INFLAMMATORISK, KAN LINDRE KLØE OG BL.A. FORMINDSKE AKNE

Rigtig mange unge mennesker får akne/uren hud. Hvis ikke huden behandles kan der i nogle tilfælde forekomme skællet og tør hud, ardannelse og pigmentforandringer.

Det blå behandlingslys kan trænge igennem hudlagene og aktivere stoffet coproporphyrin, som er en organisk forbindelse i huden.

Behandlingen virker mod inflammation og er dermed bakteriedræbende. Det blå lys har også en effektiv virkning på psoriasis og andre betændelsestilstande.

GULT LYS

Kan styrke lymfe- og blodcirkulation.

Huden forandrer sig med alderen og sollys har den største del af skylden for hudens alderstegn, dette ses på huden i form af, at huden bliver mere slap og der opstår pigmentforandringer.

Behandlingen med gult lys kan stimulere lymfe- og nervesystemet, derudover kan behandlingen give huden et yngre og mere friskt udseende. Man kan ligeledes opleve en lindring og reduktion af forbrændinger samt solskoldning.

Sidebar Widget

Delfinuge

Læs mere

Dot Tribute to Dolly Parton

Køb billet

Hit med 90’erne

Læs mere

Well Espana

Læs mere

Delfinweekend

Læs mere