VORES STEDER

Cirkus Mascot 2023

Hatten af for ”GLAD I LÅGET”

29. maj // Kl. 15.00

Det handler om at finde balancen. Det handler om at glæde sig over de små – og store – ting. Om aldrig at gå i for små sko, men hellere på æblerov. Det handler om at trylle og trille. Det handler om dyr og mennesker og magi i børnehøjde. Det handler om at være traditionen tro; men allermest om at tage sig tid – også til hinanden.

De fleste voksne genkender det i glimt; fornemmelsen af en boblende glæde – en sitrende barnlig begejstring, der føles som om, man har sodavandsblod brusende i årene, og en uforbeholden nysgerrighed på alt det, man ikke havde forestillet sig kunne ske. Cirkus er så særligt. Og Mascot hylder den glæde, som er dedikeret de mindste. Se dem se det. Det er den glæde, årets forestilling er bygget op omkring. Familiens fælles fest. Og i år er der ekstra meget af fejre, for Cirkus Mascot har 30-års jubilæum.

Glad i låget’ har premiere 1. april og spiller frem til 22. oktober – med en indlagt sommerferiepause fra 23. juni til 7. august. Forestillingen kommer rundt i 158 idræts- og kulturcentre i Jylland og på Fyn.

Med rundt i den indendørs manege har Cirkus Mascot hunde, grise og gæs. Blandt andet. Lui er årets alderspræsident; den 72-årige akrobat har set lyset og hans søn Lori har fundet balancen. Boblen brister undervejs – men glasset er halvfyldt og på den måde, er der ingen gris på kroen.Gulio opfører sig som sædvanligt som en klovn – og så er ponyen Poker i manegen for første gang. Daniel Deleuran er sprechstallmeister – og mor er med i manegen.

Cirkus Mascot er et familieforetagende. Et modigt cirkus, der insisterer på at være traditionen tro. Tiden må gerne gå i stå i et magisk øjeblik. Begejstringen skal findes på, i og udenfor manegen, for forestillingen er som skabt til det kære og de nære. Man skal dele de øjeblikke og oplevelser, Cirkus Mascot er rejsende i. Her er det meningen, at den barnlige begejstring skal nå op i voksenhøjde.

Forestillingen varer 90 minutter plus én pause. Sidste år så mere end 40.000 små og store danskere forestillingen

Praktisk information:
Årets Cirkus Mascot forestilling ”GLAD I LÅGET” | Indendørsturné i sportshaller fra 1. april til 22. oktober 2023.

Se hvilke byer vi besøger i den vedhæftede turnéplan eller på vores hjemmeside: https://cirkus-mascot.dk (Turnéplanen opdateres løbende)

I pausen er der mulighed for at møde Ghita; et på ingen måde stædigt æsel, som ligger ryg til rideture for de mindste.

God plads til barnevogne og handicapvenlige adgangsforhold i hallerne.

Til redaktionen:
Hvis I er interesseret i flere oplysninger, interviews eller billeder.
Kontakt: Daniel Deleuran / Cirkusdirektør
Telefon: 22 44 42 64
E-mail: daniel@cirkus-mascot.dk

Sidebar Widget

Delfinuge

Læs mere

Delfinweekend

Læs mere

koncert naturally

Naturally 7

Læs mere

Syng-Dig-Glad med Solong

Køb billet

The Boss – Tribute to Springsteen

Køb billet

ABBA the show

Læs mere

Spil Padel i Forum Kolding

Læs mere

Well Espana

Læs mere