VORES STEDER

Goal Station træningsudstyret til alle på holdet

At spille fodbold er ikke kun at få bolden i mål. Fodbold handler om taktik, udholdenhed, færdigheder og blive bedre.

Goal Station FUGO består af en række multifunktionelle træningsmetoder, som er det ideelle træningsudstyr til holdet, som gerne vil forbedre deres færdigheder og nå deres fulde potentielle. Træningsudstyret er egnet til alle spillere, hvad enten der er tale om forsvar, angriber eller målmand. Goal Station er med til at sikre en effektiv og fokuseret træning. Goal Station giver mulighed for at du blive bedre til fodbold uanset niveau og systemet tilretter, så ALLE deltagere får læring og kan se udviklingen. SÅ altså skal man ikke være elitespiller for at få god gavn af Goal Station – alle kan altid blive bedre.

Træningssystemet er med til at revolutionere fodboldtræningen. Ved hjælp af Goal Station FUGO kan I forbedre jeres evner hurtigere, end ved normal træning. Træningssystemet kan tilpasses den enkelte spilleres niveau. Goal Station har specialiseret sig i konstruktionen af de perfekte træningsfaciliteter, med den nyeste teknologi indenfor fodbold.

Ved brug af Goal Station FUGO vil jeres hold opleve at I:

  • Bliver hurtigere til at styre bolden og komme frem på banen uden at skulle jagte bolden.
  • Vil mestre de defensive og offensive teknikker, taktikker, fysiske og mentale komponenter.
  • Bliver stærke og taktisk dygtige modstandere, både offensivt og defensivt.
  • Styrker jeres sammenhold gennem en mere afbalanceret træning.
  • Større motivation, idet dine forbedringer bliver påvist via mobil app.

Oprindeligt er et Goal Station tænkt som en effektiv træningsmetode til at udvikle fodboldfærdigheder; en bane med indlagte bander, så en spiller kan selvtræne pasningsspil og førsteberøringer på vej mod målet. I Bramdrupdam Sports- og Mødecenter har vi en suveræn mulighed for at du forbedrer dine færdigheder på kort tid via vores goalstation.

Det positionsbaserede træningssystem er baseret på den nyeste teknologi. Der er mulighed for at køre hurtigere og med forskellige sværheds-niveauer. Systemet tilbyder en ekstremt høj gentagelseseffekt. Det kan genskabe kampsituationer, og på baggrund af disse give information om, hvor hurtig og effektiv spilleren er, og hvor langt du er fra der perfekte.

Hvis du bare synes det kunne være sjovt at få en god social men aktiv tid – så er Goal Station også noget for dig. Book sammen med dine kolleger, polterabend m.v.

Pris pr. time kr. 295,- incl. opsætning og instruktion i Goal Station – individuel træning dog min. 3 pers.

Pris pr. time kr. 245,- incl. opsætning og instruktion i Goal Station – holdtræning op til 25 pers.

Sidebar Widget

Delfinuge

Læs mere

Pinsegus

Læs mere

Pinsebrunch

Læs mere

Dot Tribute to Dolly Parton

Køb billet

Hit med 90’erne

Læs mere

Well Espana

Læs mere

Delfinweekend

Læs mere