VORES STEDER

Ofte stillede spørgsmål

Er der trådløst internet i lokalerne?
Svar: Ja, der er gratis trådløst internet i alle vores mødelokaler, haller og gangarealer/lobby. Koden står i lokalerne, når du ankommer.

Kan jeg tilslutte min egen computer?
Svar: 
Ja, der er projektor i alle vores mødelokaler. Du kan let tilslutte din egen computer via VGA- eller HDMI-stik i lokalerne.

Kan jeg få ændret bordopstillingen i lokalet?
Svar: 
Ja, det kan du. Giv os besked, når du booker dit møde, så stiller vi bordene, som du gerne vil have det, mod et gebyr på den tid vi bruger på det. Bemærk, at hvis du selv ændrer bordopstillingen, og vi skal sætte det på plads efterfølgende, beregner vi også en timepris for det.

Har I mikrofoner i lokalerne?
Svar: 
Ja, i “Salen” har vi både håndholdt og bærbar mikrofon til talerne.

Hvad hvis jeg har særlige krav til maden? (fx. allergi)
Svar: 
Vi laver alt forplejningen i vores eget køkken, så vi kan tilbyde en høj grad af fleksibilitet ved eksempelvis allergi eller særlige ønsker. Giv os besked, når du booker dit møde, så finder vi en løsning sammen.

Hvordan finder jeg vej til Bramdrupdam Sports- & Mødecenter?
Svar: 
Vores adresse er Bramdrupskovvej 110, 6000 Kolding. Vi er placeret næsten lige ved siden af afkørsel 63 på motorvej E45. Vi har mere end 200 parkeringspladser lige ved døren. Hvis du hellere vil med offentlig transport, så holder bybuslinie 5 og 6 lige uden for døren, og du kan komme til og fra banegården på ca. 25 minutter med bussen.

Sidebar Widget

Delfinuge

Læs mere

Dot Tribute to Dolly Parton

Køb billet

Hit med 90’erne

Læs mere

Well Espana

Læs mere

Delfinweekend

Læs mere