VORES STEDER

Yoga Kolding 2022

Fredag den 16. september kl. 19.00-21.00 Foredrag med Pernille Aalund
Lørdag den 17. september Mødelokale 6-7 Salen
Kl. 9.00 – 10.00 Nadja S. Matthiesen Ann Meier
Kl. 10.30-11.30 Rikke Wolgast Camilla Juel Madsen/Tina Charlotte Blomstergren
Frokost
Kl. 12.30-13.30 Ann Meier Gavin Rutherford
Kl. 13.30-14.30 Gavin Rutherford Britt Ziwes
Kl. 14.30-15.30 Karin Fogtmann Tina Charlotte Blomstergren/Camilla Juel Madsen
Kaffebreak
Kl. 16.00-17.00 Marianne U. Jensen Karin Fogtmann
Kl. 19.00-22.00 Stilleaften i SlotssøBadet *yoga på board, **hotyoga, saunagus

*Yoga med Nadja S. Matthiesen på boards
**Hotyoga med Marianne U. Jensen

Yoga event Kolding

16 – 17 september 2022

Køb billet her

Pernille Aalund:

’Den selvopfyldende profeti’
Et foredrag om at aktivere de indre og ydre energier, tappe ind i det overordnede guddommelige kraftfelt og derved frigøre tilstedeværelsen af mirakler.
– Lad os sammen etablere den stærkeste og mest kraftfulde ’ kærligheds cirkel’.
– Meditativ bøn

Britt Ziwes:

Krop og sind i balance
Oplev denne hatha flow klasse med Yogalærer Britt Ziwes.
Her handler det om, at skabe balance mellem energi og ro, det maskuline og feminine, yin og yang. Vi skal også øve den fysiske balance samt afbalancere sindet med åndedrættet, og vi afslutter med en skøn afspænding.
Britt Ziwes er Hatha Yoga-lærer og har mere end 15 års undervisningserfaring. Britts undervisning er uhøjtidelig, men samtidig med stor respekt og forståelse for yogatraditionen.

Camilla Juel Madsen:

Fra knirkende krop til sunde led
I denne klasse undervises du i et særligt dynamisk yogaprogram som giver masser af varme, bevægelighed og velvære i kroppen. I programmet lærer du mere en 30 øvelser som mobiliserer alle dine led i kroppen. Øvelserne giver en lethed og fornyet energi i kroppen og afhjælper smerter. Du kan finde øvelserne i bogen ”Forandret for altid” som Camilla netop har udgivet. Øvelserne kan kombineres på et utal af måder, hvilket du får tips og tricks til på workshoppen, så du nemt kan lave dem derhjemme.

Ann Meier:

Meditativ Yoga
Balance til krop, sind og sjæl: Blide og afslappende øvelser, der støtter til dyb kontakt med dit hjerte igennem en tæt og intuitiv fornemmelse for din krop. Åbner til indre frihed, harmoni og
lykke. Healing meditation for dyb indre ro: Guidet healing meditation indbyder til ro, nærvær og fordybelse, så du oplever mere balance, harmoni, dyb indre fred og en stærkere kontakt til dig selv.

Gavin Rutherford:

Neutral Kropsstilling og Optimale Bevægelsesmønstre i Yoga.
Gennem livet, oplever vi tyngdekraftens konstant nedtræk og med tiden mister vi vores naturlig kropsstilling som begrænser både stabilitet og bevægeligheden og fører til uvelkomment fysisk lidelse.
Som køretøjet for sindet og sjæl, er en sund krop en vigtig komponent for yogaudøvere til at opnå den fysisk komfort nødvendigt til at udforske yderligere de dybere stadier af yoga og meditation.
Formålet med denne time er til at genkalibrere kroppen til sin naturlig stilling ved øvelser som begrænser ryg fleksion og ekstension og øger kernestyrk og mobilitet.
Yogalærer Gavin Rutherford har praktiseret yoga og meditation siden begyndelsen af halvfemserne og har studeret med flere inspirerende lærere gennem årene. Han blev uddannet yogainstruktør i 2010 og har undervist ugentlige yogaklasser og workshops i Esbjerg og Danmark lige siden.

Marianne Uhrskov Jensen:

YOGA PÅ BOARD
Den perfekte platform til yogatræning på vandet! Måtten fungerer som en stor firkantet platform, der kan benyttes til ekstra udfordring af balancen. Det er en fordel at have prøvet yoga på land forinden, da denne form for yoga er noget mere udfordrende

Rikke Wolgast:

For mig er det motiverende og med stor glæde at få lov til at møde mennesker der i større eller mindre grad søger råd, vejledning og støtte til at kommer tættere en bedre mod en udgave af sig selv Igennem de senere år er det blevet til meget mere indsigt og nærende undervisning igennem Yin Yoga og meditation og folder det mere og mere ud igennem Retreat og undervisning på Yoga måtten.

Karin Fogtmann:

KLANG MEDITATION
Klang meditationen er en kærlig og nænsom måde til at opnå et fredfyldt meditativt rum på. Lydene får dig til at slippe tanker og spændinger, og du kan give dig hen til en dyb regenererende tilstand. Klangene er sundhedsfremmende og styrker både krop og psyke. Karin har arbejdet med meditation siden 1986 og arbejdet intenst med meditation og klang siden 2010. Instrumenterne hun bruger er fortrinsvis 3-4 gongs, en kæmpe klangskål samt krystalskåle fra sound galaxieS, der er den mest unikke kvalitet, yderligere er der chimes, sansula og didgeridoo. Vibrationerne spreder sig ud i hele din krop og sætter kroppens væske i bløde svingninger, der kan forløse krop og sind på et dybt indre plan.

Sidebar Widget

Søndagsbrunch Danhostel

Læs mere

Havfrueaften i Dronning Dorotheas Badstue

Læs mere

Julekur i Dronning Dorotheas Badstue

Læs mere

Julekoncert med Vejen Garden og Kaya Brüel

Køb billet her

Morten Münster, Mika & Tobias fejrer jul i Bumleby

Læs mere

Nytårsfrokostjazz

Køb billet her

BamseMadsen & Husted

Køb billet her

Mr Smoking

Køb billet her

Koncert med Fætters

Læs mere

Delfinuge

Læs mere

Feriecamp – Sjov, Leg & Sport

Læs mere

Spil Padel i Forum Kolding

Læs mere