VORES STEDER

Februar Kærlighedsmåned hos Dronning Dorotheas Badstue

Luksus Hamp-Chokoladeindpakning

Din hud vil takke dig. Prøv den skønne helkrops hamp-chokoladeindpakning som tilfører din hud masser af næring og pleje, og duften af chokolade løfter humøret. Vi forener chokoladens og hampoliens positive egenskaber i en blid massageindsmøring og efterfølgende indpakning, hvor huden kan nyde godt af de aktive og superplejende egenskaber fra kakaobønner og hampolie.

50 min
Pris 775 kr. inkl. entré

Book nu

Body Scrub m/havtornmassage

Forkælelsen starter med en Dronning Dorotheas Body Scrub hvor du får en let massageindsmøring i en scrub med knuste olivenkerner som fjerner de døde hudceller og efterlader huden blød og lækker. Mens du hviler indpakket i et lagen, får du en vidunderlig hovedbundsmassage. Efterfølgende 50 minutter afslappende massage.


80 min
Pris 950 kr. inkl. entré

Book nu

Aromaterapimassage

Kom og oplev en helt vidunderlig afslappende, afstressende og linderende aromaterapimassage. Der arbejdes med rene essentielle olier, som tilsammen skaber en dyb afslappende virkning som er afgørende for en terapeutisk kropsmassage.


80 min
Pris 950 kr. inkl. entré

Book nu

Rosenvand og bomuldingpakning

Bomuld og rosenvand blandet sammen er den oerfekte kombination til din hund. Den er fugtgivende, nærende og rosenvandet indeholder en række kraftige antioxidanter, som beskytter din hud. Duften er den perfekte sanse-oplevelse i hele februar måned.


50 min
Pris 645 kr. inkl. entré

Book nu

Sidebar Widget

Delfinweekend

Læs mere

Mr Smoking

Køb billet her

Søndags Brunch på Danhostel Kolding

Køb billet her

Hit med 90’erne 14/4

Køb billet her

BamseMadsen & Husted – Udsolgt

Delfinuge

Læs mere

Havfrueaften i Dronning Dorotheas Badstue

Læs mere

Syng-Dig-Glad med Solong

Køb billet

Spil Padel i Forum Kolding

Læs mere